Bliv klar til din næste rejse

På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du holde dig opdateret på de seneste rejsevejledninger.

Vær opmærksom på, at selvom der er udsigt til, at du kan rejse igen, så gælder din afbestillingsforsikring ikke, hvis du bestiller en rejse til et land der er "rødt" - hvis landet stadig er "rødt" ved afrejse.

Her på siden kan du se, hvordan du bliver rejseklar.


1. Du skal ud at rejse

Sørg for at du har både en rejse- og en afbestillingsforsikring, så du er dækket, fra du bestiller din rejse, til du er hjemme fra rejsen igen.


Læs om rejseforsikringen


2. Din rejse bliver aflyst

Aflyses din rejse, bør du have en afbestillingsforsikring (tilvalg til rejseforsikringen). Den dækker fra det tidspunkt, du bestiller rejsen til afrejse fra Danmark.

Læs om afbestillingsforsikringen


3. Sygdom før rejsen

Har du været syg, inden du bestilte din rejse, påvirker det din dækning. Se her om du har brug for en medicinsk forhåndsvurdering inden din rejse.


Læs om forhåndsvurdering, og tag testen 

Tjek dine forsikringer på Min Side

Se, om du har de nødvendige forsikringer på Min Side, inden du planlægger din næste rejse. Har du din indboforsikring hos os, men har du afmeldt rejse- og/eller afbestillingsforsikringen, så er vi klar til at hjælpe dig på 33 32 22 00.


Log på Min Side

Har du stadig brug for hjælp?

Spørg vores chatbot Elba om spørgsmål til ferierejser og rejse- og afbestilingsforsikringen i en tid med coronavirus døgnet rundt.

Du finder chatbotten nederst på siden til højre.

Kundeservice