Bliv klar til din næste rejse

På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du holde dig opdateret på de seneste rejsevejledninger.

Her på siden kan du se, hvordan du er dækket af din rejse- og afbestillingsforsikring ved kommende rejser.

Vi kan nu rejse til flere destinationer i Europa

Fra den 15. maj har Udenrigsministeriet ændret rejsevejledningen for enkelte lande/regioner fra orange til gul.

Har du spørgsmål til, hvad det betyder for din dækning, kan du læse mere nedenfor i ’Spørgsmål til rejseforsikringen og Coronavirus’. Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at undersøge eventuelle indrejserestriktioner på rejsemålet.

 


1. Du skal ud at rejse

Sørg for at du har både en rejse- og en afbestillingsforsikring, så du er dækket, fra du bestiller din rejse, til du er hjemme fra rejsen igen.


Læs om rejseforsikringen


2. Din rejse bliver aflyst

Det er en god idé at have en afbestillingsforsikring (tilvalgt til rejseforsikringen) i tilfælde af, at du må afbestille din rejse. Den dækker fra det tidspunkt, du bestiller rejsen og indtil afrejse fra Danmark.

Læs om afbestillingsforsikringen


3. Sygdom før rejsen

Har du været syg op til afrejse, kan det påvirke din dækning på rejseforsikringen. Se her om du har brug for en medicinsk forhåndsvurdering inden din rejse.


Læs om forhåndsvurdering, og tag testen 

Tjek dine forsikringer på Min Side

Se, om du har de nødvendige forsikringer på Min Side, inden du planlægger din næste rejse. Har du din indboforsikring hos os, men har du afmeldt rejse- og/eller afbestillingsforsikringen, så er vi klar til at hjælpe dig på 33 32 22 00.


Log på Min Side

Har du stadig brug for hjælp?

Spørg vores chatbot Elba om spørgsmål til ferierejser og rejse- og afbestilingsforsikringen i en tid med coronavirus døgnet rundt.

Du finder chatbotten nederst på siden til højre.

Kundeservice