Bliv klar til din næste rejse

På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du holde dig opdateret om de seneste rejsevejledninger i forhold til coronavirus (COVID-19).

Her på siden kan du se, hvordan du er dækket af din rejse- og afbestillingsforsikring ved kommende rejser.

Rejs trygt og hold dig opdateret her

Udenrigsministeriet ændrer løbende rejsevejledningen for enkelte lande/regioner. Se mere på um.dk

Har du spørgsmål til, hvad det betyder for din dækning, kan du læse mere nedenfor i ’Spørgsmål til rejseforsikringen og coronavirus’.

Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at undersøge eventuelle restriktioner for indrejse på rejsemålet – og for at følge de danske myndigheders retningslinjer for test og isolation efter hjemkomst fra et orange land/område. Se mere her1. Du skal ud at rejse

Sørg for at du har både en rejse- og en afbestillingsforsikring, så du er dækket, fra du bestiller din rejse, til du er hjemme fra rejsen igen.


Læs om rejseforsikringen


2. Din rejse bliver aflyst

Det er en god idé at have en afbestillingsforsikring (tilvalgt til rejseforsikringen) i tilfælde af, at du må afbestille din rejse. Den dækker fra det tidspunkt, du bestiller rejsen og indtil afrejse fra Danmark.

Læs om afbestillingsforsikringen


3. Sygdom før rejsen

Har du været syg op til afrejse, kan det påvirke din dækning på rejseforsikringen. Se her om du har brug for en medicinsk forhåndsvurdering inden din rejse.


Læs om forhåndsvurdering, og tag testen 

Tjek dine forsikringer på Min Side

Se, om du har de nødvendige forsikringer på Min Side, inden du planlægger din næste rejse. Har du din indboforsikring hos os, men har du afmeldt rejse- og/eller afbestillingsforsikringen, så kan du tilføje dem via din indboforsikring på Min Side.


Log på Min Side

Har du spørgsmål til rejse- og afbestillingsforsikringen og corona-situationen?

Ring til os på 33 48 58 35

  • Mandag - torsdag: kl. 8.30-15
  • Fredag: kl. 10-15 

Har du stadig brug for hjælp?

Spørg vores chatbot Elba om spørgsmål til ferierejser og rejse- og afbestilingsforsikringen i en tid med coronavirus døgnet rundt.

Kundeservice