Det handler om dig. Og dine kolleger.

Meningen med forsikring er, at vi er fælles om at sikre hinanden. Det er grunden til, at vi kalder os et forsikringsfællesskab. Og grunden til, at vores kunder ikke er kunder, men medlemmer.

Hos os rækker fællesskabet bare længere end det. Vi er nemlig også et fagfællesskab. Vi tilbyder forsikringer til dig og dine kolleger, som er tilknyttet særlige faggrupper.

Velkommen til Runa Forsikring.

Det handler om tillid. Og om loyalitet

I Runa Forsikring er du ikke bare medlem. Du er også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene altid arbejder til fordel for dig.

Vores mål er at sikre dig den lavest mulige pris og den højest mulige erstatning. Det kan vi i kraft af fællesskabet, hvor relationen bygger på fælles værdier og tillid.

Tjener vi for meget på en forsikring, kommer det også dig til gode, enten ved at vi sænker priserne eller forbedrer dine forsikringer.

Vi giver ikke samlerabat, når du skifter til os, som mange forsikringsselskaber gør. I stedet belønner vi dig årligt med en rabat på dine forsikringer, når du har været medlem i en årrække.

Køb forsikring - ring til os

33 95 76 82

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

 

Det handler om historien. Om Carl Simonsen fra Spejlsby på Møn.

Det hele startede i 1880 på Møn, hvor førstelærer Carl Simonsen fik ideen til at danne en brandforsikring for lærere. En forsikring, der var billigere, hvis lærerne vel at mærke stod sammen – Lærerstandens Brandforsikring. Gode fællesskaber har det med at sprede sig som ringe i vandet. Så andre faggrupper fulgte trop, og Runa Forsikring blev en realitet.

Runa Forsikring, som er en del af LB Forsikring, er i dag blevet Danmarks 5. største forsikringsselskab* på det private forsikringsmarked.

*Kilde: Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).