Er du vant til at spare med Forbrugsforeningen, vil du føle dig hjemme hos os

Som medlem af Forbrugsforeningen kan du også blive medlem hos Runa Forsikring. Vi tilbyder forsikringer, som giver dig økonomisk tryghed, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke.


Vi er her for at give dig den bedst mulige aftale

Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, og det er kun en udvalgt skare, der kan blive medlem hos os. Vi er et fællesskab, og ikke en forretning. Vi er altså ikke sat i verden for at tjene penge, men for at give vores medlemmer de bedste dækninger til den lavest mulige pris.

Medlemsejet

Hos Runa Forsikring er du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne og sætter priserne ned, hvis det går godt. Målet er at sikre dig den bedste dækning til en fordelagtig pris. Og du kan forvente at få en god rådgivende service og tillidsfuld skadebehandling.

Vi giver ikke samlerabat, når du skifter til os, som mange forsikringsselskaber gør. I stedet belønner vi dig for at være en trofast del af forsikringsfællesskabet med at få en årlig loyalitetsrabat fra os, når du har haft en indboforsikring i 3 år.