Hvad dækker en ulykkesforsikring?

Ulykker kan give varige mén. Dvs. en skade, der ikke går over. Og de kan påvirke dig fysisk, psykisk og økonomisk. Få dækket dine udgifter til behandlinger efter ulykken og få evt. udbetalt erstatning.

 

Av, min tand

Hvis tanden fx knækker i et cykelstyrt eller bliver slået ud i et fald, kan det blive dyrt. Vi dækker alle tandskader efter ulykker. Du kan tilvælge at få dækket tyggeskader.

Sportsskader

Vores ulykkesforsikring dækker pludselige personskader, der er sket ved en ulykke til alle slags sport, der bliver udøvet på ikke-professionelt niveau.

Strakserstatning

En gipsarm eller et overrevet korsbånd kan koste smerter, besvær og arbejdsdage. Hos os kan du få udbetalt strakserstatning, når din skade er anmeldt og godkendt.

Akut krisehjælp

Vores ulykkesforsikring dækker akut psykologisk krisehjælp. Fx efter et trafikuheld, overfald eller en anden traumatisk oplevelse.

Hvad får jeg i erstatning?

Erstatningen efter en ulykke afhænger bl.a. af omfanget af dine varige mén og den forsikringssum, du har valgt til din ulykkesforsikring.
Læs mere i vores FAQ.

Når du skal vælge dækning og forsikringssum

Du skal selv sammensætte din ulykkesforsikring og fx vælge méngrad og forsikringssum. Er du i tvivl om tallene, kan du læse mere længere nede, eller du kan ringe til os. Herunder kan du se, hvad vores ulykkesforsikring dækker.

 

Ekstra fordel til dig med ulykkesforsikring

I sommerhus uden din medicin? Har dit barn fået udslæt uden for åbningstid? Vores ulykkesforsikring dækker fri adgang til Online lægehjælp, som gør det nemt at få fat på en dansktalende læge fra morgen til aften, alle ugens dage. Få hjælp via videokald og besked, fx til recepter.

Hvad er Online lægehjælp?

Lad os dække hele dig, også med sundhed

For at kunne hjælpe dig bedst muligt i en svær situation vil vi gerne dække hele dig, både med en ulykkesforsikring og en sundhedsforsikring. En ulykkesforsikring hjælper dig, hvis du er kommet til skade i en ulykke. En sundhedsforsikring er anderledes, men handler også om dig og din krop. Sammen dækker de to forsikringer hele dig, med masser af hjælp at hente fra top til tå.

 

 

En sundhedsforsikring hjælper med større og mindre hverdagsproblemer – uden der behøver være sket en ulykke. En sundhedsforsikring dækker både psykiske og fysiske problemer, fx tennisalbue, stress, misbrug eller hold i nakken. Du kan få hjælp inden 10 hverdage i det private eller offentlige, dækning af udgifter og personlig rådgivning til fx valg af behandling.

Læs mere om sundhedsforsikringen

Godt at vide, før du køber en ulykkesforsikring

Når du vil købe en ulykkesforsikring, er der nogle vigtige ting, du skal tage stilling til. Hvilken forsikringssum ønsker du at være dækket med? Og fra hvilken méngrad? Læs med, og bliv klogere på, hvad du skal vælge. Ellers spørger du os.

 

Læs med, før du køber

Pas godt på dig selv, først og fremmest

Vi vil gerne hjælpe dig, når du har brug for det. Men rarest for alle er det selvfølgelig, at du ikke kommer til skade. Og du kan faktisk selv gøre meget for at minimere chancen for en ulykke i trafikken, hvor mange skader sker. Læs vores gode råd til at passe godt på dig selv på cykel, løbehjul, bil og motorcykel.

Gode råd til trafiksikkerhed