Vores fællesskab. Din loyalitetsrabat

I LB Forsikring, som Runa Forsikring er en del af, er du fælles om at sikre dig og din familie sammen med næsten 400.000 andre medlemmer. Det er de 400.000, der dækker din ryg, hvis skaden sker. Hvad enten det er et lille uheld. Eller den store katastrofe.

Det er den grundlæggende mening med forsikring: Et stærkt fællesskab giver tryghed. Derfor vil vi også hellere kaldes et forsikringsfællesskab, end -selskab. For i LB Forsikring holder vores medlemmer sammen, og det er god forretning.

Siden 1880 har vi været ejet af medlemmerne. Meningen har siden dengang været, at pengene alene arbejder til fordel for medlemmerne.

Derfor udbetaler vi lige nu loyalitetsrabat til dig og de mange andre medlemmer, der har haft indboforsikring i tre år i 2020 og længere. Du får brev om rabatten i uge 51, og rabatten udbetales på NemKonto den 21. december.Du får også loyalitetsrabat i 2021

Vi kan allerede nu glæde dig med, at vores bestyrelse i LB Forsikring har besluttet, at du også får loyalitetsrabat i 2021. Rabatten udbetales i december 2021.
For at få del i rabatten til næste år skal du holde fast i din indboforsikring. Køber du flere rabatgivende forsikringer i 2021, får du naturligvis også rabat for dem. 

Læs mere om din rabat i 2021

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke forsikringer får jeg rabat på?

Vi giver rabat på følgende forsikringer, der alle er omfattet af loyalitetsrabatten: indboforsikring, bilforsikring, delebilsforsikring, ulykkesforsikring, husforsikring, rejseforsikring, hundeforsikring, studieforsikring, fritidshusforsikring, sundhedsforsikring, børneulykkesforsikring, motorcykelforsikring, knallertforsikring, campingvognsforsikring, lystfartøjsforsikring og veteranforsikring.

Hvilke forsikringer får jeg ikke rabat på?

Du får ikke rabat på:

 • Ejerskifteforsikringer, vejhjælpsdækning, Falck-abonnement og liv og pension, fordi vi er formidler af forsikringerne.
 • Erhvervsforsikringer og kollektive forsikringer, fordi det kun er dine private forsikringer, der er omfattet af rabatten.
 • Forlænget rejseforsikring og entrepriseforsikring, fordi det er korttidsforsikringer.

Kan jeg se min loyalitetsrabat på Min Side?

Du finder informationer om din loyalitetsrabat på Min Side under Dokumenter. 

Hvorfor får jeg loyalitetsrabat?

Runa Forsikring, som er en del af LB Forsikring, er baseret på en tankegang, der handler om gensidighed og fællesskab. Og fordi vi er medlemsejet, arbejder pengene alene til fordel for dig og alle medlemmerne.

Ligesom du kan regne med os, når uheldet er ude, så skal du også belønnes for at være en trofast del af forsikringsfællesskabet med at få en årlig rabat fra os.

Hvordan fastsætter I loyalitetsrabatten?

Bestyrelsen vurderer en gang om året i december, om vi udbetaler rabat. Det gør bestyrelsen på baggrund af en samlet vurdering af, hvordan det går i LB Forsikring:

 • Forsikringsdriften
 • Investeringer
 • Egenkapital
 • Konkurrencesituationen

Kommer der loyalitetsrabat hvert år?

Vores bestyrelse vurderer en gang om året i december, om vi udbetaler rabat. Det gør bestyrelsen på baggrund af en samlet vurdering af, hvordan det går i LB Forsikring:

 • Forsikringsdriften
 • Investeringer
 • Egenkapital
 • Konkurrencesituationen

Hvor kan jeg se, hvor længe min indboforsikring har været i kraft?

Det kan du se i brevet, du har fået om loyalitetsrabat.

Får min ægtefælle/samlever også rabat?

Ja, I får begge rabat på jeres forsikringer, da I har en indboforsikring for jeres husstand. Rabatten skal dog være over 75 kr.

Hvornår starter jeg med at få rabat?

Det gør du det år, din indboforsikring fylder 3 år.

Er procenterne for loyalitetsrabat faste?

Bestyrelsen fastsætter rabatsatser hvert år i december ud fra, hvordan det går i LB Forsikring. Vurderingen afhænger af:

 • Forsikringsdriften
 • Investeringer
 • Egenkapital
 • Konkurrencesituationen

Det betyder, at rabatsatsen kan ændre sig fra år til år.

Hvorfor er min procentsats for loyalitetsrabat blevet lavere?

Vores bestyrelses fastsætter rabatsatserne hvert år i december ud fra, hvordan det går i LB Forsikring. Vurderingen afhænger af:

 • Forsikringsdriften
 • Investeringer
 • Egenkapital
 • Konkurrencesituationen

Det betyder, at rabatsatsen kan ændre sig fra år til år.

Får jeg loyalitetsrabat på forsikringer, som jeg opsiger i løbet af året?

Ja, det gør du, bortset fra hvis du opsiger din indboforsikring. Du får rabat på det, du har betalt for dine rabatgivende forsikringer uden gebyrer og afgifter.

Er loyalitetsrabatten en del af de generelle forsikringsbetingelser

Loyalitetsrabatten er ikke en del af LB Forsikrings generelle forsikringsbetingelser. Vi kan når som helst ændre ordningen. Rabatten for 2021 vil blive meldt ud i december 2020.