Hvorfor vælge os?

Du bliver en del af et stort medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor vi løfter i flok. Når det går skidt, og når det går godt. Jo flere vi er, jo bedre står vi sammen. Vi er stolte af vores høje medlemstilfredshed, mange Bedst i test-priser, loyalitetsrabat, digitale løsninger og ikke mindst vores investeringer i miljø og klima.

Er du 31 eller ældre?

Hvis du vil købe forsikringer som ’Barn af medlem’, skal du være under 31 år og have mindst én forælder, der er medlem. Er du under 21, kan du være dækket af dine forældres forsikringer endnu (se FAQ). Er du fyldt 31 år – eller barnebarn af et medlem – kan vi sikkert finde en anden vej ind til dig. Måske gennem en forening, din kæreste eller dit job. Læs gerne om dine muligheder, så vi også kan byde dig velkommen.   

Find en anden vej ind

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

33 48 51 09

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

Mand sidder i stolen med sin telefon i hånden, hvor indboforsikringen også dækker elektronik.

Et godt sted at starte

Indboforsikring
En indboforsikring dækker dine ting, fx ved indbrud, cykeltyveri og vandskade. Er du flyttet hjemmefra, og bor du ikke sammen med en partner eller børn, er du sandsynligvis dækket af dine forældres indboforsikring, indtil du fylder 21 år. Flytter du fx sammen med din kæreste og er under 21, skal du have din egen indboforsikring. Derfor – senest når du er fyldt 21 år, skal du have din egen indboforsikring. 

Ulykkesforsikring
En ulykkesforsikring giver dig erstatning ved varige mén efter en ulykke. Som barn er du ikke dækket af dine forældres ulykkesforsikring, og indtil 21 år skal du have en børneulykkesforsikring. Herefter skal du selv købe en almindelig ulykkesforsikring. 

Andre forsikringer
Har du en dyr cykel? Har du brug for hjælp til en sportsskade? Og hvad med rejser? Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til dine nye forsikringer, dækninger og tilvalg. Kig selv forbi vores produktsider eller ring til os.

Se alle forsikringer