Har du fået et "godt tilbud"?

En god forsikring handler om både pris, dækning og vilkår. Hvis du har fået et tilbud fra et andet forsikringsselskab, vil vi gerne hjælpe med at give dig overblik over, hvordan dit nye tilbud adskiller sig fra den forsikring, du har i dag.

Det kan være svært at gennemskue, hvad et tilbud på forsikring indeholder. Er der de dækninger, du har brug for? Matcher forsikringen, der hvor du bor, med de ting du har, og de prioriteter, der fylder i dit liv lige nu, i forhold til dig selv og evt. din familie, børn og dyr?

Vores konsulenter er vant til at spørge ind til noget, du måske selv ikke har tænkt på, så vi sikrer dig, at du hverken er over- eller underforsikret.

Vores mål er at sikre de bedste forsikringer for vores medlemmer - uanset om du er et nyt medlem eller allerede har forsikringer hos os.

Bestil en tilbudssammenligning

Send os en e-mail på tbs@lb.dk, og vedhæft tilbuddet fra det andet selskab, så giver vi dig et overblik over dine forsikringer og rydder evt. usikkerheder omkring forskellene på dine nuværende og tilbudte forsikringer af vejen. På den måde kan du træffe din beslutning på det bedst mulige grundlag.