Velkommen

Jeg er glad for at kunne byde dig velkommen som medlem i Runa Forsikring. 

Her på vores velkomstside kan du blandt andet læse om vores værdier og historie, som danner grundlaget for det forsikringsfællesskab, vi er i dag. Du kan også læse om den loyalitetsrabat, du får udbetalt, når du har haft dine forsikringer hos os i 3 år.

Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til dine forsikringer.

Anne Mette Toftegaard
Administrerende direktør

Få adgang til dine forsikringer, når det passer dig

Når du er medlem hos os, har du adgang til vores selvbetjeningsunivers, hvor du kan se dine forsikringer og forsikringsdokumenter, fx policer og vilkår. Ændrer du en forsikring, eller køber du en ny, kan du se dokumenterne på Min Side. Derudover kan du også bl.a.:

  • Anmelde og se dine skader
  • Ændre dine kontaktoplysninger
  • Oprette og se dine fuldmagter

Log på Min Side med NemID

Skader

Vi behandler hvert år over 180.000 skader af meget forskellig karakter. Hver sag kan være ubehagelig for det berørte medlem, men hver gang er vi glade for at kunne hjælpe vores medlem godt videre.

Vi har tillid til vores medlemmer og forsøger altid at finde dækningsmuligheder fremfor afslag inden for forsikringsvilkårene og udbetaler derfor også omkring 1,8 mia. kr. i erstatning om året. 

Får du en skade, kan du anmelde den på Min Side eller ringe til os på 33 32 22 00.

Har du brug for akut hjælp uden for vores åbningstid, kan du ringe på 70 15 55 00 - også ved brug for psykologisk krisehjælp.

Se også, hvordan vi behandler skader.

Få gode råd og nyhedsbrev fra os

Vi sender 8 gange om året ”Nyt fra Runa Forsikring”, hvor du får relevant information om dine forsikringer, og hvordan du forebygger skader. Vi skriver også nyheder om produkter og om nye tiltag i forsikringsfællesskabet.