Liv og pension

  • Økonomisk tryghed ved alvorlig sygdom
  • Udbetaling til efterladte ved dødsfald
  • Opsparing til alderdommen  

  De fleste af vores medlemmer har en arbejdsmarkeds-pension gennem deres job. Men er du en af dem, der ikke har mulighed for det, kan vi tilbyde dig opsparing til pension og livsforsikringer gennem PFA. 
  PFA hjælper med at afdække dit behov og tilbyder flere forskellige løsninger, uanset om du har brug for at sikre dine nærmeste økonomisk eller spare op til pension.  

Ring til os - og vi hjælper dig videre

Ring til os i vores åbningstid på:

33 95 76 82

Er Liv og pension relevant for mig?

Du eller en i din husstand skal være medlem hos os, har du særlig adgang til PFA's livsforsikringer og muligheder for at spare op til pension.

De fleste af vores medlemmer har allerede en obligatorisk arbejdsmarkedspension gennem deres job, hvor der også er muligheder for at købe livsforsikringer. 

Men har du ikke det, eller er du fx selvstændig erhvervsdrivende, så kan vores ordning gennem PFA være relevant for dig. 

Alderskrav

PFA stiller i nogle tilfælde krav til alder: 

 • PFA Liv: Du skal være mellem 18-60 år
 • PFA Erhvervsevne: Du skal være mellem 18-50 år
 • PFA Kritisk sygdom: Du skal være mellem 18-50 år
 • Børnepension: Inden du fylder 60 år, og inden dit barn fylder 21 år

Helbredsoplysninger

Du skal give helbredsoplysninger for at indgå en aftale om pension eller livsforsikring hos PFA. Det gælder også, hvis du vil ændre din aftale senere.

Hør mere om mulighederne og få din pris

33 95 76 82

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

 

Vi samarbejder med PFA

Vores samarbejde med PFA betyder, at vi kan tilbyde vores medlemmer i Runa Forsikring opsparing til pension og livsforsikringer gennem PFA. 

Et samarbejde med gensidige fordele

Det er centralt for vores samarbejde, at vi har fælles værdier og sammenlignelige forretningsmodeller. PFA er ejet af deres kunder, ligesom vi er ejet af vores medlemmer, og er derfor ikke sat i verden for at tjene penge til deres ejere.