Kurv
Min Side

Historien bag fællesskabet

Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af Lærerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar.

Vi bygger stadig på de gensidige principper, da vi fortsat er medlemsejet. Hos os skal pengene arbejde til fordel for vores medlemmer.

Venner går en tur på stranden, hvor rejseforsikringen også gælder.

Dine fordele hos os

Loyalitetsrabat

I mange år har vi udbetalt loyalitetsrabat til vores medlemmer. Loyalitetsrabatten er vores måde at sige tak til jer på – for uden loyale medlemmer, intet fællesskab. Vi er afhængige af, at vi er mange, der står sammen, og derfor belønner vi alle jer, der år efter år bliver hos os.

Vi passer godt på økonomien i vores forsikringsfællesskab – og derfor udbetaler vi kun loyalitetsrabat, når det hænger sammen.

For at få loyalitetsrabat i 2024 skal du have haft en indboforsikring hos os uafbrudt i mindst 3 år og en udbetaling på mindst 75 kr. Du får loyalitetsrabat på alle dine forsikringer, dog med få undtagelser.

Læs mere

Bedst i test hos Tænk

Når du er forsikret hos os, er der stor chance for, at én eller flere af dine forsikringer er Anbefalet eller Bedst i test hos Tænk. Vi har nemlig mange flotte kåringer i ryggen.

Se vores kåringer

Rabat til studerende

Vi tilbyder en særlig fordelagtig studieforsikring til dig, mens du er under uddannelse.

Du køber studieforsikringen på vores normale vilkår, men som studerende får du rabat på pris og selvrisiko.

Når du er færdig med dit studie, stopper rabatten, og forsikringen ændres automatisk til vores normale pris og selvrisiko.

Du kan købe studieforsikringen digitalt, du er også velkommen til at ringe til os. Læs om studieforsikringen.

Døgnåben alarmcentral
Vores alarmcentral er åben alle ugens dage hele døgnet rundt ved akutte skader på hus, bil, indbo og under rejser. Alarmcentralen drives i samarbejde med Falck.
Rabat på rottespærre

Når du er medlem hos os, kan du købe og få installeret en rottespærre til kun 2.375 kr. hos StopRotten.

Vores aftale sikrer dig desuden en rabat på 15 % på en serviceaftale, så din rottespærre bliver efterset en gang om året. 

Du skal oplyse, at du er medlem hos os, hvis du vil gøre brug af tilbuddet.

Kontakt StopRotten.

Online lægehjælp

Nu sidder en læge klar, hvis du har brug for hjælp, og du har en ulykkes- eller rejseforsikring hos os. Vi samarbejder med Hejdoktor, som er udbyder af online lægehjælp i Danmark.

Du kan få lægefaglig rådgivning og behandling, hjælp til at få udstedt og fornyet visse recepter og en henvisning til sygehus.

Læs mere her.

Medlemmers børn

Voksne børn under 31 år kan købe forsikringer hos os, hvis mindst én forælder er medlem hos os. 

Læs mere

Aldersrabat

Når du fylder 60 år, giver vi dig rabat på følgende forsikringer:

  • Indbo Basis
  • Indbo PLUS
  • Cykel PLUS
  • Glas og sanitet
  • Andre standardtillæg, fx højere sum

Rabatten bliver automatisk trukket fra på forsikringen, hvis vi kender dit cpr-nummer.

Præmien på indboforsikringen reduceres ud fra den ældste i husstanden. Beregningen på baggrund af din samlevers alder forudsætter, at din samlever er oprettet i vores system og sat i relation til dig. Alle ændringer i forbindelse med alder sker ved fornyelse af forsikringen efter fødselsdagen. 

Bolighjælp

Skadeforebyggelse

Vores husforsikring omfatter bolighjælp, så du kan komme de fleste skader i forkøbet. Du kan bl.a. få hjælp via Falck med at:

  • Fjerne eller afspærre områder i tilfælde af istapper, løse tagsten, fygesne og sne på taget, der er til fare
  • Fælde akut beskadigede træer, der er til fare.

Bolighjælpslinjen

Bolighjælp indeholder også en telefonisk bolighjælpslinje, hvor du kan få hjælp ved spørgsmål om fx:

  • Vand- og fugtskader
  • Skadedyr
  • Råd, svamp og skimmel.
Leasing af din private bil

Når du har din indboforsikring hos os, kan du lease din private bil med fordele hos vores samarbejdspartner, privatleasing.dk – og du kan selvfølgelig købe bilforsikringen til den hos os.

Læs mere

Familiemiddag i stuen hvor indboforsikringen dækker familiens indbo og ansvar.

Hvad betyder 100 % medlemsejet?

Når du er forsikret hos os, bliver du medlem i et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at de penge, der kommer ind, arbejder til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne og sætter priserne ned, hvis det går godt. Og udbetaler endda også loyalitetsrabat årligt, så ofte vi kan. Målet er altid at sikre dig den bedste dækning til en skarp pris. Og god service og tillidsfuld skadebehandling.