Kurv
Min Side

Få en indboforsikring til de ting, der betyder allermest for dig

Vores indboforsikring dækker dit indbo, altså dine ting, dine møbler, din cykel, dit nips og meget, meget mere. 

- Sikrer dig og dine familiemedlemmer i husstanden
- Indeholder dækning for både ansvar og retshjælp
- Tilvælg Indbo PLUS og få elektronikdækning og andre fordele
- Få cykeldækning på op til 60.000 kr. pr. cykel med Cykel PLUS

Bedst i test i pakke
Vores indboforsikring er kåret Bedst i test i en samlet pakke med hus-, bil- og ulykkesforsikringen, og du kan også vælge den alene. Du sætter selv dine dækninger sammen, så de passer til netop dine ting og din hverdag. Fx har vi særlige tilvalg til elektronik, dyre cykler og smykker – og en rejseforsikring, der også er Bedst i test.

Få din pris på 2 minutter
Piger bager med bedsteforældre i køkkenet, hvor indboforsikringen også dækker.

Loyalitetsrabat

Loyalitet er hjertet i vores fællesskab. Når du har haft indboforsikring i 3 år, kan du få loyalitetsrabat. Jo flere forsikringer, jo større udbetaling.

God rejse

Når du har indboforsikringen, kan du få vores rejseforsikring til hele verden. Den er Bedst i test og giver fri adgang til Online lægehjælp.

Pludselig skade

Knuste briller eller flækket mobilskærm? Hvis du ved et uheld ødelægger dine ting pludseligt, kan tilvalget Indbo PLUS hjælpe.

Dyr cykel?

Familiens ladcykel eller ny racer? Har du en dyr cykel, eller ønsker du ekstra dækning af din almindelige cykel, er Cykel PLUS tilvalget til dig.

Vores indboforsikring dækker:

Standarddækninger

Tyveri

Dækker forskellige former for tyveri fx fra bygning, tricktyveri, tyveri ved brug af vold og tyveri fra biler og lign.

Dækker også skade på dine ting sket ved overfald.

Ansvar
Dækker, hvis du ved en uagtsomhed bliver erstatningsansvarlig for skade på ting eller personer. Og hjælper med at friholde dig, hvis der rejses et uberettiget krav.
Bagage

I de første 3 måneder af din rejse til udlandet er din bagage og andet rejsegods dækket med op til 10 % af din indbosum.

Forsikringen er under rejser udvidet til også at dække bortkomst og beskadigelse, når din bagage er overdraget til andre fx flyselskabet.

Vær opmærksom på at bl.a. penge, smykker, guld og sølv ikke er dækket ved bortkomst eller beskadigelse.

Cykeltyveri

Dækker cykler og tilbehør med højst 16.300 kr. (2024) pr. cykel pr. skade.

Har du en særligt dyr cykel, fx en ladcykel på el eller en racercykel, er Cykel PLUS måske noget for dig. Du finder den længere nede.

En elcykel, der højst kan køre 25 km/t, betragtes som en cykel. En elcykel, der kan køre mere end 25 km/t, betragtes som en knallert (speed pedelec). Kan din elcykel køre mere end 25 km/t, skal du derfor købe en forsikring til knallert, der blandt andet indeholder en lovpligtig ansvarsforsikring.

Forlades din cykel ikke i forsvarlig aflåst bygning eller lokale, skal den være forsynet og aflåst med lås, der er godkendt af Varefakta.   

Brand

Dækker skade forvoldt af en løssluppen flammedannede ild, der ved egen kraft har bredt sig.

Skade sket ved eksplosion og ved direkte lynnedslag dækkes også som brand.

Vand

Dækker bl.a. skade når vand strømmer ud fra synlige installationer eller siver ud fra skjulte installationer.

Dækker også skade sket pga. oversvømmelse i forbindelse med voldsomt sky- eller tøbrud, og vandet trænger ind gennem naturlige åbninger i bygningen eller stiger op gennem afløbsledninger. 

Storm
Dækker skade på genstande i bygning sket ved storm.
Hærværk
Dækker skade forvoldt med vilje og i ond hensigt af personer, som ikke har haft lovlig adgang til forsikringsstedet.
Køle- og dybfrost
Dækker skader på varer i køleskab og fryser ved tilfældig afbrydelse af strømmen eller svigt af anlægget. 
Retshjælp
Dækker udgifter til advokat ved visse retssager med op til 225.000 kr. pr. sag. Der gælder særlige regler for ankesager.
ID-tyveri
Du kan få hjælp til at forebygge, opdage og begrænse identitetstyveri. Vi hjælper dig bl.a. med at afvise uberettiget krav og kan give dig gode råd til at forhindre identitetstyveri.
Psykologisk krisehjælp
Dækker udgifter til psykolog via Falck ved bestemte kriser, fx dødsfald eller livstruende sygdom blandt nære pårørende, visse typer af ulykker, indbrud og indbrudsforsøg, skilsmisse, abort og ID-tyveri. Ring til Falck på: 70 15 55 00.

Tilvalg

Indbo PLUS (Pludselig skade, el- og elektronikskade)

Indbo PLUS dækker:

 • Pludselig skade på dit almindelig og særlige private indbo herunder pludselig skade på elektriske apparater
 • El-skade, som er skade på elektriske apparater sket ved kortslutning, induktion, overspænding eller lign.
 • Elektronikskade fx funktionsfejl, mekanisk og elektronisk svigt. 

Der er en selvrisiko på 1.250 kr. (2024) ved enhver skade.

Erstatningen for el-og elektronikskade er begrænset til 40.500 kr. (2024) pr. apparat og 120.700 kr. (2024) pr. skade

Cykel PLUS

Med Cykel PLUS forhøjer du dækningen pr. cykel pr. skade til 60.000 kr. fra 16.300 kr. (2024). Samtidig udvides forsikringen til også at dække skader sket ved færdselsuheld fx styrt på cyklen, under transport af cyklen samt hærværk. Så dækningen er både relevant for dig med en ekstra dyr cykel, og for dig som vil have den bedste dækning på din cykel.

Særligt aflåsningskrav: Forlades cyklen ikke i forsvarlig aflåst bygning eller lokale, skal den være forsynet og aflåst med to låse, der er godkendt af Varefakta, og mindst en af låsene skal være fastgjort til en permanent genstand gennem stellet.

For cykler med carbonstel er der en selvrisiko på 5.000 kr. ved færdselsuheld og ved skade sket under transport af cyklen.  

Glas og sanitet

Du kan udvide din forsikring til at dække brud på glas og sanitet, som du ejer eller har vedligeholdelsespligten for.

Som lejer har du typisk alene vedligeholdelsespligten for låse og nøgler, men du kan have aftalt med din udlejer, at du har vedligeholdelsespligten for andet fx glas og sanitet.

Udvidelsen kan være nødvendig, hvis den bygningsforsikring, der er på ejendommen, ikke har en særlig dækning for glas og sanitet. Bor du i eget hus, skal du købe dækningen på din husforsikring.

Ved glas og sanitet forstås bl.a. ruder, glaskeramiske kogeplader, håndvaske og toiletkummer.

Ekstra sum for guld, sølv, smykker m.m.
Guld, sølv, smykker, frimærke- og møntsamlinger er dækket med op til 15 % af din indbosum. Ønsker du en højere dækningssum, kan du udvide summen.
Rejseforsikring
Dækker dig og din husstand på rejser i hele verden i op til 60 dage – også på skiferier og rejser til USA . 

Har du allerede denne forsikring?

Hvis du vil tjekke eller ændre dine dækninger, kan du logge på Min Side og se dit forsikringsoverblik. Forsikringen her på siden kan være en anden version end den, du har. Og det kan betyde, at dækninger, der fremgår her på siden, ikke er i din forsikring. Eller at du har dækninger i din forsikring, som ikke fremgår her.
Log på Min Side

Bedst i test – endda uden samlerabat

Vores medlemmer er altid lige, og derfor har vi ikke samlerabat eller pakker med særlige fordele. Uanset, om du skal have 1 eller 10 forsikringer hos os, skal prisen på den enkelte forsikring være ens for alle. Og selv uden samlerabat er vi kåret Bedst i test på en samlet pakke med vores 4 store forsikringer indbo-, hus-, bil- og ulykkesforsikring.

Det fortæller os, at vi skruer vores dækninger og priser sammen på den helt rigtige måde – til glæde for alle vores medlemmer.

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

Du kan også selv beregne din pris her på skærmen

Beregn pris

Indbo PLUS dækker pludselige skader og er særligt god til elektronik

Hvis du træder på dine briller, spilder kaffe i tastaturet, flækker din mobilskærm eller på anden måde ødelægger dine ting pludseligt, vil du ofte være dækket med Indbo PLUS – et tilvalg til din indboforsikring, som både dækker pludselige skader, og som giver dig el-skade- og elektronikdækning. 

Har du allerede vores indboforsikring, kan du nemt tilføje Indbo PLUS på Min Side. Er du ikke medlem hos os endnu, kan du beregne din pris herunder.

Beregn pris

Vil du have særlig dækning af din dyre cykel? Vælg Cykel PLUS

Din trofaste racer, ladcyklen til de små eller sidste nye elcykel. Hvis du har en cykel af den dyre slags, eller blot ønsker ekstra dækning af din almindelige cykel, er Cykel PLUS et godt valg som udvidet cykeldækning. Cykel PLUS er et tilvalg til din indboforsikring, som dækker flere typer skader, fx ved færdselsuheld, og ved tyveri kan du få dækket helt op til 60.000 kr. pr. cykel. Har du allerede vores indboforsikring, kan du nemt tilføje Cykel PLUS på Min Side.

Kan din elcykel køre mere end 25 km/t?
Elcykler, der kan køre mere end 25 km/t, og speed pedelecs er ikke dækket af din indboforsikring, heller ikke med Cykel PLUS. I stedet skal du købe en knallertforsikring.

Beregn pris
Kvinde foran computer med telefon i hånden, kigger på cyberhjælp, der er en del af hendes indboforsikring

Din indboforsikring giver dig fri adgang til Cyberhjælp, døgnet rundt

Hos os kan du få Cyberhjælp, fordi vi ved, at digitale krænkelser og anden cyberkriminalitet er en bekymring hos mange af vores medlemmer. Cyberhjælp er både gode råd og vejledning til at undgå uheldige situationer – og akut hjælp til dig, der pludselig får brug for det.
Få hjælp og gode råd

Find svar i FAQ

Er min kæreste dækket, hvis vi flytter sammen?

Ja, din kæreste er dækket på lige fod med dig, hvis I har samme folkeregisteradresse. Din kæreste behøver ikke være registreret på forsikringspolicen eller være medlemsberettiget.

Får jeg rabat, hvis jeg har en tyverialarm?

Du kan få rabat på indboforsikringen, når du har en godkendt tyverialarm, det vil sige, at alarmen har overførsel til en godkendt alarmcentral, og at der kommer en vagt fra en godkendt central ud, når alarmen går.

Har du fx købt et alarmsystem fra TDC, hvor du selv og 5 andre får besked via SMS og video, hvis alarmen går, er der IKKE overførelse til en godkendt vagtcentral og dermed ingen rabat på indboforsikringen.

Se liste over godkendte alarmcentraler 

Er du allerede forsikret hos os og har en godkendt tyverialarm, kan du fremover modtage rabatten. Ring til os så hjælper vi dig.

Er min speed pedelec dækket af forsikringen?

Nej, en speed pedelec er ikke dækket af indboforsikringen, den betragtes som en stor knallert, da den kan køre 45 km/t.

El-cykler der kan køre mere end 25 km/t betragtes som knallerter og er ikke dækket af indboforsikringen. Hverken ansvar for skader eller skader på køretøjet er dækket af indboforsikringen.

Det er et lovkrav, at man har en særskilt ansvarsforsikring på knallerter. Du skal derfor købe en knallertforsikring og udvide med kaskodækning, hvis du ønsker at forsikre din knallert.

Jeg er flyttet, hvordan ændrer jeg adresse?
Når du flytter din adresse i folkeregistret, flytter indboforsikringen automatisk med dig, og vi får besked. Du behøver derfor ikke gøre noget aktivt.

Hvis du har hemmelig adresse
Har du hemmelig adresse, får vi ikke oplysningerne automatisk, og du skal derfor selv kontakte os.

Når du flytter, har du dækning på både ny og gammel adresse i op til 12 måneder, dog er genstande, som ikke skal med til ny adresse, kun dækket i 3 måneder, fra du er flyttet.

Vær opmærksom på at få opdateret din indbosum, når du flytter, hvis du fx får dyrere møbler eller andet.
Dækker forsikringen ting, jeg har opmagasineret?

Ja, dine ting er dækket ved fx brand, indbrudstyveri og vandskade, når du opmagasinerer dem hos opmagasineringsfirmaer i et godkendt opbevaringsmagasin, en godkendt flyttevogn eller container. Kontakt os, hvis du er i tvivl.

Vær opmærksom på, at penge og særlige private værdigenstande, fx guld, sølv, smykker, perler m.m., ikke er dækket under opmagasinering.

Hvem er dækket af indboforsikringen?

 Indboforsikringen dækker følgende personer, som har samme folkeregisteradresse som dig:

 • Familiemedlemmer, herunder din partner og dine/din partners børn
 • Én bofælle (bor I flere sammen, er det kun dig, der er dækket)
 • Fastboende medhjælp, au pair og udvekslingsstudenter 

Forsikringen dækker også:

 • Dine/din partners udeboende børn under 21 år, når de ikke lever i fast parforhold eller har børn
 • Din partner, der er flyttet på plejehjem eller i beskyttet bolig
Hvad jeg skal forsikre mit indbo for?

Det er vigtigt, at den sum, du har forsikret dit indbo for, svarer til den faktiske værdi af dit indbo.

Er din forsikringssum sat for lavt, har du betalt for lidt for din forsikring, og vi har ret til at foretage et forholdsmæssigt fradrag i din erstatning efter en skade – også selv om skaden kun har ramt en del af dine ting.

Når du skal vurdere, hvor meget du skal forsikre dit indbo for, skal du tage udgangspunkt i, hvad det vil koste at erstatte alle de ting, du har i din bolig, hvis den fx brænder. Brug evt. dette skema.

Vær opmærksom på, at der gælder særlige maksimum-grænser for bl.a. smykker og cykler.

Hvor meget er min bagage dækket for under rejse?
Din indboforsikring dækker bagage med op til 10 % af den samlede indbosum, når du rejser. Se din police på Min Side for din samlede indbosum.
Er mit erstatningsansvar på fx studieture dækket?

Hvis du er lærer
Som lærer arrangerer du måske en gang imellem aktiviteter for dine elever, som ligger ud over dit egentlige arbejde.

Hvis du er lærer og har din indboforsikring hos os, har du en udvidet ansvarsforsikring. Den sikrer, at du ikke kommer i en situation, hvor der hverken er dækning på din private ansvarsforsikring eller på den forsikring, der dækker under arbejde på skolen. 

Hvis der skulle ske et uheld i forbindelse med et arrangement, du er med til at arrangere for dine elever, og du bliver mødt med et erstatningskrav i den forbindelse, betyder den udvidede ansvarsforsikring, at din indboforsikring hos os dækker hjælp til at afvise eller erstatte erstatningskrav, der ikke er dækket af skolens eller anden forsikring.

Hvis du er studerende
Er du studerende, og har du en studieforsikring, dækker den også ansvar i forbindelse med praktik, hvis det ikke er dækket på praktikstedets eller en anden forsikring. Det gælder både i Danmark og i udlandet.

Hvad er Cyberhjælp?
Cyberhjælp er en service, som du har fri adgang til, når du har vores indboforsikring. De familiemedlemmer, som er dækket af din indboforsikring, og som er over 15 år, har også adgang til Cyberhjælp. Gennem Cyberhjælp kan du bl.a. få gode råd til at undgå digitale krænkelser og identitetstyveri samt akut hjælp og vejledning via en døgnåben hotline.

Cyberhjælp er ikke inkluderet i vilkårene på indboforsikringen, men er en ekstra service, som kan ophøre. Dog er hjælp ved identitetstyveri en del af dine vilkår.

Hvis du har brug for hjælp

 • Til at købe forsikring?
 • Til at anmelde en skade?
 • Andre spørgsmål?
Få hjælp her

Vilkår for indboforsikring

Se oversigt over dækninger m.m.

Produktinformationsdokument (PID) Indbo
Download pdf

Se nyeste vilkår til indboforsikring

Har du allerede vores indboforsikring, så log på Min Side for at se dine vilkår.
Download pdf

Se nyeste vilkår til retshjælpsforsikring

Har du allerede vores retshjælpsforsikring, så log på Min Side for at se dine vilkår.
Download pdf