For 557 kr. om året kan du give dit barn en privat sundhedsforsikring

Eksamensangst, sportsskader, trivselsproblemer og de uundgåelige børneknubs. Både små og store børn kan få brug for hjælp, og med en privat børnesundhedsforsikring er hjælpen lige om hjørnet.

Forsikringen dækker bredt ved sygdom og skader hos børn, både fysiske og psykiske. Dit barn får hurtig hjælp, og du kan fx få dækket fysioterapeut, psykolog, osteopat, kiropraktor og speciallæger. Børnesundhedsforsikringen dækker børn op til 21 år og koster 557 kr. om året, inkl. skatter og afgifter.

Du kan også købe en sundhedsforsikring til voksne.

Køb sundhedsforsikring til børn
Pige i telt, hvor rejseforsikringen også dækker campingferie.

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

Hvorfor vælge en børnesundhedsforsikring?

Fysiske og psykiske problemer kan opstå ud af det blå. Både for babyer, småbørn, skolebørn, teenagere og unge voksne. Og tidlig hjælp kan gøre en stor forskel for dit barn.

Børnesundhed giver dig og dit barn:

Standarddækning

Behandling af muskler, led, knogler m.m.
Du kan få dækket dit barns behandlinger, fx fysioterapi, kiropraktik, akupunktur, zoneterapi og osteopati – med mulighed for selv at vælge barnets behandler.
Behandling af psykiske problemer

Du kan få dækket behandling af barnets psykiske problemer, fx hjælp til angst, depression, mistrivsel, sorg eller akut krisehjælp.

Hurtig udredning og behandling

Dit barn får hurtig udredning og behandling i offentligt eller privat regi og er sikker på at komme til undersøgelse eller blive behandlet inden for 10 hverdage, efter at Dansk Sundhedssikring, som vi samarbejder med, har godkendt et forløb. Vi dækker udgifter til undersøgelser, speciallæger, medicinsk og kirurgisk behandling samt følgeudgifter til fx genoptræning og diætist.

Personlig vejledning
I får personlig vejledning under hele forløbet af jeres sundhedsnavigator. Det er en fagperson, som løbende rådgiver dig og evt. dit barn telefonisk.

Hvad er forskellen på Ulykke...

Vi har to børneforsikringer, som for nogle kan være svære at skille ad. Ulykkesforsikringen til børn hjælper efter en ulykke – en pludselig hændelse, der forårsager personskade. Erstatningen afhænger af, i hvilken grad ulykken har givet barnet varige mén. Behandling efter ulykken og transport fra ulykkesstedet til hospitalet kan også være dækket.

  • Hvis barnet fx falder på cykel og slår tænderne ud
  • Hvis barnet får brug for genoptræning efter en ulykke
  • Hvis barnet mister førligheden

Og sundhed?

Den anden børneforsikring er børnesundhed. Sundhedsforsikringen til børn hjælper med større og mindre hverdagsproblemer nu og her. Så kan barnet få hurtig hjælp, og som forælder får du personlig telefonisk rådgivning til den rette behandling i sundhedssystemet – privat eller offentlig. Du kan også få dækket evt. behandlingsudgifter, som dit barn har brug for.

  • Hvis den lille er ørebarn og skal til ørelæge
  • Hvis barnet har ondt i knæet og skal til fysioterapi
  • Hvis teenageren har angst og brug for hjælp
Kvinde løber i parken

Sundhedsforsikring til voksne

Når det gælder børn, er hurtig behandling og personlig vejledning mindst lige så vigtig – hvis ikke mere. Ligesom med børneulykkesforsikringen skal børnene have deres egen børnesundhedsforsikring.

Læs om sundhedsforsikringen

Find svar i FAQ

Hvordan forsikrer jeg mine børn?

Du kan købe en sundhedsforsikring til dit barn under 21 år for 557 kr./år (2023) her på siden.

Er dine børn over 21 år og under 31 år, kan de blive forsikret hos os, så længe du har en aktiv forsikring, når de melder sig ind. De skal blot vælge ’barn af medlem’, når de køber forsikringen.

 

Hvordan bruger jeg min sundhedsforsikring?

Anmeld din skade på Min Side eller ring til Dansk Sundhedssikring på 20 75 72 27 (hverdage kl. 9-17 og weekender kl. 9-12).

Anmelder du en skade, hvor du har brug for fysioterapi eller anden hjælp til muskler, sener, knogler og led, behøver du ikke altid en henvisning fra din egen læge.

I mange tilfælde kan din sag behandles ud fra din beskrivelse af problemerne.

Husk, at Dansk Sundhedssikring altid skal godkende undersøgelser eller behandlinger, før du starter dit forløb.

Kan jeg trække sundhedsforsikringen fra i skat?
Nej, du kan ikke trække den pris, du betaler for din sundhedsforsikring, fra i skat.
Hvad betyder behandlingsgaranti på 10 hverdage?
Det betyder, at du er garanteret forundersøgelse eller behandling senest 10 hverdage efter, at vi har fået de oplysninger, vi skal bruge for at kunne godkende undersøgelsen/behandlingen. Garantien kan dog blive forlænget, hvis storkonflikter eller epidemier, som fx COVID-19 eller strejker, begrænser kapaciteten i det offentlige og/eller private sundhedsvæsen.
Skal jeg fortælle jer om mit helbred?

Nej, du skal ikke opgive oplysninger om dit helbred, når du køber sundhedsforsikringen.

Der er dog en karenstid på 2 år for lidelser, som du allerede er bekendt med, og som er opstået, før forsikringen trådte i kraft. Det betyder, at behandling af netop disse lidelser ikke er dækket de første 2 år. Når du har haft din sundhedsforsikring i 2 år, er lidelserne dækket. Kommer du direkte fra et andet selskab, hvor du var dækket af en tilsvarende sundhedsforsikring, nedsætter vi de 2 år med det antal dage, du var dækket af din forrige sundhedsforsikring.

Du kan få hjælp til udredning og behandling, når din sundhedsforsikring har været aktiv i 3 måneder.

 

Hvad koster sundhedsforsikringen?

Sundhedsforsikringen til voksne koster 2.486 kr. om året (2023). Til børn koster 557 kr. om året (2023).

Hvem kan købe sundhedsforsikringen?

Alle medlemmer, der er under 60 år, kan købe en sundhedsforsikring hos os. Din sundhedsforsikring ophører, når du fylder 70. Du kan købe sundhedsforsikringen, hvis du er bosiddende/har adresse i Danmark.

Børnesundhedsforsikringen er for børn under 21. Husk, at voksne børn af medlemmer kan melde sig ind som 'Barn af medlem', hvis blot en forælder stadig er medlem, og barnet endnu ikke er fyldt 31 år. De voksne børn kan derefter være forsikret hos os, så længe de ønsker – uanset forælderens medlemskab.

Kend dine vilkår

Produktinformationsdokument (PID) Sundhed

Se oversigt over dækninger m.m.
Downloadpdf

Vores nyeste vilkår til sundhedsforsikringen.

Har du forsikring hos os, log på Min Side, og se dine vilkår.
Downloadpdf