Til dig der er medlem af Medieforbundet i Danmarks Radio

Når du er medlem af Medieforbundet i Danmarks Radio, kan du købe private forsikringer hos Runa Forsikring.

Om Runa Forsikring
Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA og er Danmarks tredje største forsikringsselskab på privatmarkedet.  

Få tilbud på forsikringer
Vi tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke.

Mand på cykel i skoven med telefonen i hånden, hvor cyklen og telefonen er dækket af indboforsikringen ved cykelstyrt, mens manden er dækket af ulykkesforsikringen.

Medlemsejet

Hos os er du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne og sætter priserne ned, hvis det går godt. Målet er at sikre dig den bedste dækning til en fordelagtig pris. Og du kan forvente at få en god service og tillidsfuld skadebehandling.

Vi giver ikke samlerabat, når du skifter til os, som mange forsikringsselskaber gør. I stedet belønner vi dig for at være en trofast del af forsikringsfællesskabet med at få en årlig loyalitetsrabat fra os, når du har haft en indboforsikring i 3 år.

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald